Hauls,  K-beauty,  Skincare

Ebay Unboxing

Most csak pár dolgot rendeltem  az egyik kedvenc eladómtól (f2plus1) az ebayről, amiket már régóta kinéztem. Nézzük mik érkeztek!

Innisfree Green Tea Cleansing Foam 30ml

Még régebben rendeltem az Innisfree-től pár kis utazós kiszerelésű terméket illetve fátyolmaszkot, és rögtön belopták magukat a szívembe! Nem csak hogy nagyon jó minőségű termékeik vannak, de tényleg hatásosak, kíméletesek és szuper összetevőik vannak. Mindig figyelgetem az olcsóbb,kisebb kiszerelésű termékeket, és már kellett egy arclemosó amit nyáron hordhatok magammal esetleges nyaraláshoz, mert picike és most erre esett a választásom. Innisfree-vel nem lehet melléfogni!

HOLIKA HOLIKA Pig nose clear black head perfect sticker 

A mindenki által jól ismert pórustisztító tapasz, 10 darabos dobozban. Anno rendeltem egy db-ot, akkor egész jól bevált, persze előgőzöléssel mert olyankor könnyebben kitisztítja a pórusokat. Azóta rendelgettem néha egyet-egyet kipróbálásra,mindig más márkából, de most a párom is szerette volna kipróbálni, így bekerült a kosaramba. 🙂 Bár a jó öreg bevált nyomkodásnál számomra nincs hatásosabb, de néha jó ezzel is el szórakozni, vagy ha gyors megoldásra van szükség idő hiányában.

Tonymoly Magic Food Banana hand cream

Te jó ég mióta kinéztem ezt már magamnak! Csak soha nem tudtam eldönteni, hogy a Sleeping pack-et rendeljem meg vagy ezt, végül csak eldőlt nagy nehezen. 🙂 Imádom a banán illatot, így reménykedtem, hogy a hatás legalább olyan jó lesz mint az illat. És el se hittem, de amikor megjött a dobozka a termékekkel, még ki sem nyitottam, de már érezni lehetett a banán illatot! Kérdem én, hogyan, ha a krém be van csomagolva egy áltátszó dobozkába, az pedig a nagyobb dobozba amiben szállítják? Mindenesetre nagyon fini illata van…bár még nem próbáltam mert 2 másik kézkrém vár elfogyasztásra..addig meg nem akarom ki  nyitni mert a másik kettő soha az életben nem fog elfogyni! 😀

Az eladó jó fej volt és rakott mellé még 3 kis mintát is.

Nektek ki a kedvenc/legmegbízhatóbb eladótok?