Empties

Elfogyott 2018 Július

Nézzük mik kerültek a kukába júliusban, és hogy megéri-e megvenni őket!
COLAB Dry Shampoo (paradise fragrance)

Sajnos ez a szárazsampon nekem csalódás volt, azért többet vártam tőle. Az El Corte Inglésben vettem 4 euróért, azt gondoltam megéri, mert azt írja, hogy “Díjnyertes Szárazsampon, amit egy csapat beauty insiders kreált, beleértve a nemzetközi bloggert, Ruth Crillyt”. (Visszagondolva talán a cuki csomagolás is közrejátszott a megvételében..Flamingóóók!! :D)

De nagyon sokat kell fújni belőle, hogy tényleg legyen egy kis hatása, és még akkor sem az igazi. Az illata jó lenne ha nem lenne ilyen intenzív, fullasztó. De a legnagyobb probléma, hogy pár óra után ugyanúgy zsíros a haj. Nem úgy mint amikor Batiste-t használok, mert azzal akár 2-3 napot is ki lehet tolni, úgy, hogy csak egy nap fújtam be vele a hajam. És nem is kell sokat használni belőle. Lehet, hogy az én hajam ilyen béna, de ez a szárazsampon nekem valahogy nem bejövős… 🙁 Azt hiszem maradok a Batiste-nál, mert rá mindig számíthatok! 🙂

Nivea Olive kézkrém

Alapjában véve hidratál, de nekem télen-tavasszal nem volt elég. Kicsit van egy szilikonos érzés felkenés után, mintha nem szívódna be rendesen. A hideg miatt a kezem nagyon ki tud száradni, hiába próbálok ki mindig más terméket nagy reményekkel, hogy na akkor most talán ez lesz az igazi… a vége úgyis mindig a gyógyszertári kikevert krém lesz. 😀

Lactovit Lactourea testápoló 10% Ureával

Nagyon érzékeny a bőröm, és a Garnier, Dove, Nivea, stb. termékek után ki akartam próbálni valami újat, ami
kiméletes és erősen hidratál. Nem csalódtam ebben a termékben, pár nap alatt rendbe hozta a száraz
bőrömet. Amikor a tusfürdőjét is egy időben használtam vele télen, akkor meg főleg szuper volt, de
önmagában is hatásos! Könnyen és hamar beszívódik, nem hagy hátra filmréteget, ami nekem fontos
szempont, mert főleg nyáron, nem szeretem ha érzem, hogy van ott valami, nem szívódott be rendesen.
Plusz pont, hogy nagyon sokáig kitart, mert a csomagolás über nagy, és pumpás kiszerelés!

Lactovit Lactourea tusfürdő 10% Ureával

Nagyon sokáig elég, nagy flakon, kevés is elég belőle és jól habzik, pont annyira amennyire kell. Kicsit olyan tej állagú, nagyon kellemes és visszafogott illata van. Tusolás után szinte érezni, hogy milyen hidratált lesz az ember bőre. Újravevős! 🙂 Talán a termékcsalád egy másik tagját veszem meg legközelebb, mert elég ígeretesnek tűnnek! Száraz, érzékeny bőrűeknek ideális választás szerintem a Lactovit márkacsalád, mert kíméletes összetevőkből áll, csupa hidratálóval,és még retinolt is találhatunk a lista közepén!

Dove Gárántalmás tusfürdő

Előtte már használtam a testvéreit, a gránátalmás fújós és golyós dezodort Magyarországon, és amikor megláttam ezt az El Corte Inglésben Madridban, azonnal lecsaptam rá! Iszonyat sokáig elég volt, mert nagyon nagy flakon és kevés is elég belőle! Az elején imádtam. Főleg az illata miatt, de jó állaga is van, kellően habzik. De…pár hét használat után amikor csak ezt használtam, elkezdett szárítani egy kicsit. Nem nagyon, csak törölközés után éreztem, hogy kicsit húzódik a bőröm. De persze a fentebb említett Lactovit orvosolta ezt a problémát, mert felváltva kezdtem el őket használni. 🙂 Bár azért fura, mert a Dove-nak hidratalnia kéne nem? Általában ez a fő funkciója, de ennél a tusinál nem nagyon éreztem. Végül nagy nehezen elfogyott. Azt hiszem maradok a deóknál ha ezt az illatot választanám megint. Azért illatrétegzésre ezek jók, mert sokféle termékük van ebből az illatból.

Rexona Motion Sense Tropical dezodor

Az évek múltán próbáltam kitapasztalni, hogy milyen márkájú deo válik be legjobban, és a Rexona mindig várakozáson felül teljesített, akár golyós akár fújós dezodorról van szó. Ez a tropical illat isteni, nyárra kiváló választás. Sokáig véd az izzadástól és az illat is kitart. Szuper!

Nektek melyik a kedvenc testápoló/tusfürdő/dezodor/szárazsampon/ terméketek? Van olyan ami mindig bevált?