Empties,  Skincare

Elfogyott- sminktermékek szeptember

Most azt a pár sminkterméket szedtem össze, amit szeptemberben használtam el. 3 db Avonos termék, a negyedik Maybelline. Nézzük is gyorsan!

 

Avon True Super Winged Out szempillaspirál

Az elején nagyon szerettem a keféje miatt, mert eddig mindig csak hosszú sörtéjű spirálokat használtam, de most itt volt az ideje más fajtát is kipróbálni! Csak amikor már kezdett egyre kevesebb festék lenni benne, már nehezebben vette fel azt és így már nem volt olyan nagy öröm sminkelni vele. A végén csak az alsó pilláimra
használtam azt a keveset ami maradt benne, arra tökéletes, mert így legalább nem maszatoltam el egy másik spirál bumszli keféjével. 😀 Egész olcsó volt,azt hiszem kb 900 Ft körül rendeltem meg, így megérte az árát. Eredeti ára 1999 ft, de mindig vannak akciók amivel olcsóbb.

4/5 ♥♥♥♥

 

Maybelline – Avon szempillaspirál keféi

 

Maybelline Scandaleyes Szempillaspirál

Vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban. Egyes napokon szuperül ki tudtam festeni a szempilláimat, de néha meg nagyon balul sült el a dolog. A probléma, hogy túl sok festéket vesz fel, így nagyon összeragadnak a pilláim tőle, és nehéz sminkelni vele elkenődés nélkül. A formája szuper lenne, mert a legkisebb pillákat is ki tudom hangsúlyozni vele. De valahogy nem jutunk közös nevezőre. Nem venném újra.

3/5 ♥♥♥

 

Avon True Mattító Hatású Bőrnyugtató alapozó

A közepes fedést nyújtó, mattító Avon alapozó jobban működött, mint gondoltam! Nem kukacoskodik, még ha több réteg alapozót is viszek fel. A bőröm tényleg kicsit megnyugodott, nem irritálta egyáltalán, egész jó összetevői vannak. A faggyúfelszívó Nature Matt komplexnek köszönhetően mattítja a bőrt, és tényleg, nem csillog, órákon keresztül matt marad a bőr. A szín tónust is szépen eltaláltam, nincs maszkhatás, könnyű eldolgozni. Az egyik kedvenc alapozóm volt az utóbbi időben. 1600 Ft-os akciós áron juthatunk hozzá általában, az eredeti ára 2299,-. Egyetlen bajom talán az, hogy adagolós üvegcsében van, így picit nehéz kivarázsolni a maradékot, de nem lehetetlen! Szívesen újravenném.

4/5 ♥♥♥♥

 

Avon True Color szemceruza

Az egyik legjobb tekerős szemceruza. Már másodszorra rendeltem, nagyon szerettem használni. Igazi mély fekete színe van, nagyon tartós, nem kenődik el könnyen, szépen lehet vele dolgozni. Nekem Blackest Black színben volt meg, de rengeteg árnyalatban lehet megrendelni, a kéktől kezdve a lilán át a zöldig. Újra vevős!

5/5 ♥♥♥♥♥