K-beauty,  Skincare

Etude House krémek tesztje

Már régóta szemezgettem az Etude House krémei között, amikor rábukkantam erre a szettre. Így akadt egy szuper lehetőség, hogy kipróbáljak egyszerre 4 krémet, baráti áron, mert hogy ezek mini kiszerelésűek.

(Ezt a képet akkor csináltam amikor megkaptam a csomagot, utána kidobtam a dobozát, így nincs másik kép róla, ezt kérlek nézzétek el nekem… :D)

Szóval, van 4 féle krémünk, teljesen különböző tulajdonságokkal. Nézzük mik azok!

Zero Sebum Fresh Gel Cream

Ez a zsíros bőrre való mattító vonal igen ígéretesnek tűnik, nekem az ásványi púder van meg, és eddig szuperül teljesít. Nézzük a krémet. Könnyű gél krém, hamar beszívódik, nem hagy hátra ragacsos érzetet. Nagyon kellemes érzés, tényleg olyan frissnek hat az arc felkenés után. Pár percre rá már lehet is sminkelni, nem kukacoskodik, olyan mintha kb vizet kennénk fel, már be is szívja a bőr. Bár a mattító hatással vitatkoznék, de végül is nem egy professzionális vonalról beszélünk, 1-2 óráig azért matt marad a bőr (legalábbis nekem).

4/5 ♥♥♥♥

True Relief Moist Cream

Igénybevett, érzékeny bőrre való, enyhülést ígérő krémecske. Próbáltam száraz bőrre, este kentem fel és reggelre tényleg megnyugodott a bőröm és puhább volt. Tartalmaz Ceramidot és Hialuron savat. Hipoallergén, nem komedogén képző, és 9 adalékanyagtól mentes, többek között ásványi olaj, PEG, szilikon, színező-és illatanyag mentes. Így szerintem bátran használhatják a nagyon érzékeny bőrűek is. 🙂 Kicsit sűrűbb krém, tényleg nincs illata, és szépen beszívódik, csak pár percig hagy hátra picivel zsírosabb érzetet, mint általában a hidratáló krémek.

5/5 ♥♥♥♥♥ 

Pink Wital Water Cream

Kellemes illata van, de csak éppen egy picit. Tényleg olyan vizes/tejes hatású krém, hamar beszívódik. Rózsaszín barackvizet tartalmaz 81.14%-ban. Gazdag A,C,E Vitaminokban, és organikus ásványi anyagokat tartalmaz. Bevallom ez nekem olyan semmilyen, bár igen hangzatos, hogy miket tartalmaz. Biztos jót tesz a bőrnek, de én nem vettem észre változást. Olyan egyszer használható, ha elfogy nem venném újra.

3/5 ♥♥♥

Honey Cera Cream

Ez a kedvencem a 4 közül. 🙂 Olyan fincsi illata van, nem tolakodó, hanem krémes-púderes-édes-mézes…hmm! Ez a legsűrűbb krém mind közül, kicsit sárgás színe van, és szuperül hidratálja a száraz bőrt. A bőr védekezőképességét növeli, feltölti élettel a száraz és fakó bőrt és rugalmassá teszi. 99.5 ppm méz kivonatot tartalmaz! Felkenés után nem ragad, nagyjából hamar beszívódik, és érezni ahogy feltöltődik, hidratálódik a bőr. Én ezt is estére használom.

5/5 ♥♥♥♥

Ti mit próbáltatok már az Etude Housetól? Vagy mi az amit szívesen próbálnátok? Nekem most a Soon Jung vonal izgatja a fantáziám!