K-beauty,  Skincare,  Tests

[HaruHaru] Wonder Mask Starter Kit

A Jolse-n  fél áron volt éppen mikor rendelni készültem már amúgy is, azaz kb 5$-ért jutottam hozzá ehhez a fantasztikus fátyolmaszk szetthez. Így nagyon jól jártam, nem vitás, hogy 4 db szuper minőségű fátyolmaszkot kaptam cserébe potom árért, amiknek a minőségén eléggé meglepődtem! 🙂

Nézzük is, hogy miért olyan jók!

Mit ígér

Fermentációs és liposzómás technológiával  kifejlesztett termékek (amiket a márka saját maga kreált), amik 95%-ban természetes összetevőkből állnak. Nem tartalmaznak: parabént, mesterséges illatanyagot, alkoholt, mesterséges színezéket, plusz Cruelty Free is.

A HaruHaru Wonder Mask szett 4 db fátyolmaszkot tartalmaz egy dobozban

A Maqui Berry Antioxidant Maskban a Maqui bogyó antioxidánsokkal látja el a bőrt, segíti a ráncok halványabbá tételét, Niacinamidot és Adenosine-t is tartalmaz. A maszk alapanyaga fehérítetlen pamut, ami kíméletesebb a bőrhöz. (Kisebb pöttyöket/foltokat lehet észrevenni ezen a fajta maszkon egyébként, ami teljesen normális, mivel természetesebb anyagról beszélünk.) A Honey Green Reparative Mask és a maradék két maszk fermentált zöld teával és mézzel ellátott maszkok, amik segítenek puhává és hidratálttá tenni a bőrt. Az alapanyag itt is fehérítetlen pamut, a Honey Green Aqua Bomb mask és a Honey Green Brillant Mask pedig Moso bambuszból készült, így fekete színűek.

Hatása

Nagyjából ugyanolyan hatása van mind a 4 maszknak; megnyugtatják a bőrt, feltöltik élettel, kisimítják azt, ragyogóbb lesz az egész bőrkép, és olyan jó érzés a használata. Levétel után a bőr nem ragad, hanem szépen beszívja a nedvességet magába. Tényleg minőségi termékről beszélünk, nekem ez a Haruharu maszkcsalád lett az egyik új kedvencem!

5/5 ♥♥♥♥♥

Haruharu, nem tudok beléd kötni, megérdemled a maximális pontszámot! <3

Jolse

Cosmetic Love

(A Cosmetic Love koreai shopot még nem linkeltem eddig de már rendeltem tőlük Magyarországra anno és soha nem volt gond velük)

Most egyébként azt vettem észre, hogy egyre kevesebb online shopban lehet kapni ezeket a maszkokat, remélem nem szüntetik meg ezt is, mert mindenképpen újravenném őket!