Hauls,  K-beauty,  Skincare

Madrid Primor haul

Itt Madridban van egy PRIMOR nevezetű üzlet, ami….hát, kozmetikai kánaán úgyszólván. 😀 Megtalálható a koreai és japán márkáktól, a sminkeken és a parfümökön át a gyógyszertári márkákig minden! (La-Roche Posay, Eucerin, Neutrogena, TheFaceshop, Innisfree, Holika Holika, Etude House, professzionális smink márkák, stb., csak hogy párat említsek. (Még Ordinary-juk is van!) Ami nagyban megváltoztatja a vásárlási procedúrát, mert így nem kell állandóan rendelnem, és várnom pár hetet amíg megjön a csomag, hanem csak elugrom, eltöltök 1-2 órát és megveszem ami kell. (Lehet keveset mondtam.) 😀 Az áruk is nagyon baráti, és persze, rengeteg fátyolmaszkjuk is van. Amikor betérek, soha nem távozom üres kézzel. A pénztárcám nagy bánatára. 😛

A mostani vadászaton 6 fátyolmaszk, egy Holika Holika kapszula maszk, egy arclemosó (számomra “no name” de Beauty Formulas a neve) és egy lámás illatosító (jól van na, 1 € volt!) lett az áldozatom.

A nevek ebayes linkeket takarnak, csak, hogy lássátok, hogy milyenek a termékek, (meg nem is mindegyiket találtam meg), de ugye ott ezek drágábbak, így mindenképpen a Primorban ajánlom a megvételüket, vagy egy másik honlapon/üzletben ha találtok.

 

 

Holika Holika After Night Overtime Mask Sheet

Ezeket a Holikás ” Before and After” fátyolmaszkokat már nagyon régóta kinéztem magamnak,  csak ebayen nem voltak olyan olcsóak, így amikor megláttam a Primorban rögtön rávetettem magam. Bár nekik csak 3-4 darab volt éppen készleten, végül az After Night Overtime-osat választottam. Van egyébként randi előtti, munkahelyi prezentáció előtti, interjú előtti, szaunázás utáni, tanulás utáni, partizós éjszaka utáni, edzés utáni, stb. verzió, amik segítenek visszaállítani a bőr hidratáltságát például egy kemény edzés vagy szaunázás után.

 

Mitomo Bee Venom+Gold japán fátyolmaszk

Szeretem ha méh mérget tesznek egy kozmetikumba, hát még ha arany is van benne. 🙂 Van ebből a kategóriából egyébként szem alatti maszk is (eye patch). Dobozban is kapható több darab egyszerre, lehet úgy jobban megéri.

 

Holika Holika Super Food Capsule Pack

Ez a Sea Grape fajtájú kapszulás maszk, kb 4-5 féle típus volt még. Ebayen drágán találtam csak, 4 dollár körül, én pedig 1,5€-ért vettem a Primorban. Bár szerintem ez is elég olyan 2-3 használatra, az Innisfreetől próbáltam kapszulás maszkot és az is több használatra elég volt, pedig azt írták csak egy alkalomra elég.

 

A többi amit nem találtam neten:

Sesamis Jeju Mayu Moisture Mask, i.myss Horse oil sheet mask, Arbutin sheet mask, japán grafikás fátolymaszk (ez nagyon tetszik!) és a New Skin arclemosó ami ha minden igaz, glikol savat tartalmaz, kivi vagyok hogyan fog beválni, bár 1€-ért nem várok sokat, de nagyon rossz csak nem lehet! 🙂

 

Csak, hogy a legnagyobb és centerhez közel eső Primor üzletek címeit említsem:

-Príncipe Pío Paseo de la Florida (ez a vasútállomásnál lévő pláza a kedvencem, ebben a Primorban van a legnagyobb választék)
-Calle de Fuencarral, 46
-Calle de Fuencarral, 133
-Calle de Goya, 22

Mindenképp ajánlom ha Madridban jártok, feltétlenül térjetek be. Nagyon jó áron van hatalmas választék mindenből, már 1€-tól is lehet kapni rengeteg mindent.