Skincare,  Tests

[Pupa Milano Vamp!] sminktermékeket teszteltem

A trnd jóvoltából sikerült megint a szerencsés tesztelők közé bejutnom, így a 24 féle Pupa csomag közül amit kiküldtek, én most a nagy népszerűségnek örvendő Vamp! vonaluknak az All in one szempillaspirálját és a Stylo Liner szemhéjtusát vehettem górcső alá. Plusz egy kerek oldaltáskát is adtak ajándékba.

Pupa Milano Vamp! All in one szempillaspirál

Rövid sörtéjű kefe, amivel a belső szemzugban lévő rövid pillákat is könnyen ki lehet festeni. Számomra egy kicsit sok festéket vesz fel, főleg a hegyénél, így óvatosan kell bánni vele, vagy csak le kell törölni a felesleget egy törlőkendővel/zsepivel. Nagyon szépen feketére festi a pillákat, kicsit mintha meg is hosszabbítaná, nem pereg le, jó minőségű tényleg. A nap végén arclemosásnál már nagyjából leoldódik szépen, nekem nem volt szükségem olajos sminklemosóra, a sima habzó koreai lemosóm megoldotta. Utána elég csak áttörölni egy micellás vízzel átitatott vattakoronggal a szemünket, nem nehéz eltávolítani a maradék sminket.

Pupa Milano Vamp! Stylo Liner szemhéjtus

Filcszerű szemhéjtus, amivel könnyen meg lehet rajzolni a cicaszemet. Szép fekete marad egész nap, nem kenődik el, nincs szürkés hatása, könnyű vele dolgozni. Bár én jobban szeretem a tubusos, “belemártogatós” tusokat, mert a filcesek nekem mindig hamar kiszáradtak, remélem ez tovább bírja majd. Ezt is könnyű lemosni, nem maradnak foltok lemosás után.

A táska számomra kicsi, még a kis oldaltatyóimba is szeretek pakolni, ebbe sajnos nem lehet, max csak partyra 2-3 sminkterméket, így partiarcok talán több hasznát veszik, én valószínűleg elajándékozom majd.

4/5 ♥♥♥♥

Összevetve szép kis sminket tudtam ezekkel a termékekkel összehozni, tartósak, nem kenődnek el. Viszont akik hű olvasóim, azok tudják, hogy maximális pontszámot csak akkor szoktam adni, amikor valamelyik termékbe nagyon beleszerelmesedek, 😀 így ők most csak 4 pontot kapnak.

Köszönöm a tesztelési lehetőséget Trnd Hungary. 🙂