Skincare,  Tests

[Rituals] The ritual of ayurveda Review

Még tavaly kaptam ajándékba ezt a Rituals csomagot, és nagyon örültem neki hiszen a (számomra) kicsit húzós ár ellenére imádom ezt a bőrápolási márkát! Így lassan a termékek végére érve eljött az ideje egy reviewnak.

A márkáról

2000-ben, Amszterdamban hozta létre a Rituals márkát a német Raymond Cloosterman, aki ennek a márkának az alapítása előtt az Unilevernél dolgozott, de úgy döntött, hogy egyedül vág bele egy új bizniszbe, amiből megszületett a Rituals. És milyen jól tette! Ez volt az első márka anno ami kombinálta a luxus bőrápolási és “home” termékeket, és rövidesen Amszterdam után nyitottak a márkaüzletek Londonba, Madridban, Lisszabonban, Berlinben, stb.

A márka filozófiája a test és lélek közötti kapocs, a relaxálást tartja szem előtt, és termékeivel csempész egy kis kikapcsolódást a rohanós mindennapokba. Ahogy a nevéből is adódik, a márka felidézi a boldog perceket és emlékeztetik az embert, hogy örömmel éljük meg a pillanatokat, hogy lassítsunk le egy kicsit, és nem árt néha egy kis “rituálét” tartani otthon és kényeztetni magunkat egy-egy termékkel. Ha például egy hosszú fürdőt veszünk, vagy otthonos légkört teremtünk a füstölőjük illatával, a Rituals márka lehetővé teszi, hogy a legkisebb dolgokban is megtaláljuk a harmóniát.

A termékekről

Az ázsiai kultúrák bölcsességéből és ősi hagyományaiból inspirálva megalkottak egy luxust adó de megfizethető márkát, ami a test és az otthon számára széles körű kollekcióját kínálja. Bőrápolási termékektől kezdve hálóingeken, teákon, gyertyákon és füstölőkön át a fürdőszobai dekorációig rengeteg mindent megtalálunk a márka polcain (és webshopokban). Egyedülálló aromákat használnak termékeikben amiket gondosan terveztek és válogattak ki a világ legjobb parfümőrei.

Ráadásul, minden termék 100% parabén és ftalát mentes, és 100% -ban műanyag mikrogyöngy-mentes. Termékeikben természetes, fenntartható és organikus összetevőket használnak, és biztonságos alternatívákat alkalmaznak a természetben nem megtalálható összetevőkre.

Ez a piros “The ritual of Ayurveda” vonal a kiegyensúlyozott életre törekszik. Ez az ősi indiai bölcsesség (azaz az Ayurveda) hozzájárul az egészség és a jólét javításához az energia megtisztításával és táplálásával. Ezt a vonalat úgy tervezték, hogy támogassa ezt a filozófiát, és olyan luxus otthoni és testápolási termékek gyűjteményét kínálja, amelyek segítik a test, az elme és a lélek egyensúlyát. (Wow, egyszerűen imádom a termékeiket tényleg, olyan precízen alkották meg őket, hiszen nem csak maga a termék számít, hogy ez egy tusfürdő pl., hanem ami mögötte is van.) 🙂 Fő alkotóeleme az indiai rózsa és a mandula olaj. 
Többféle válogatott ajándékcsomag van egy vonalon belül is, ebben a csomiban egy olajos tusfürdő, egy testápoló, egy szárazolaj testre-és hajra, és egy habzó tusfürdő volt (ezt imádtam, tök muris ahogy megnyomjátok a pumpát, ilyen zselés állag jön ki belőle, ami szinte azonnal habbá alakul,) illetve az olaj a másik kedvencem az illata miatt, ami engem a répatortára, 😀 a narancsra és fűszerekre emlékeztet <3 Igen, az olaj egy kicsit másabb illatú mint a másik 3 termék haha!
Egyébként ezen kívül próbáltam pl a Ritual of  Tao|Wai Wang zöld body scrub-ját ami szerintem a legeslegjobb testradír a világon, olyan puhává teszi a bőrt, és nem is csak a gyöngyöcskék miatt, hiszen azok nagyon picik, hanem maga az összetevők hagyják bársonyosan puhán a bőrt, imádom! Aztán a teájuk is finom, a pizsamájuk illetve otthonra való ruháik is gyönyörűek, és hát a csomagolásról már ne is beszéljünk. Egyszerűen fantasztikus, gyönyörű színeket használnak a termékeikhez, a Sakura line-juk a következő a kívánság listámon, egyszerűen imádom, hogy a kupakjuk a termékeken fa, olyan elegáns kinézetet kölcsönöz! <3
A pasik sem maradnak ki a jóból, nekik is terveztek termékeket, az én párom is imádja. 🙂 Mi általában akkor szoktunk venni Rituals termékeket mikor le vannak akciózva, akkor szuper jó áron lehet hozzájuk jutni itt Madridban, és tényleg jó érzés használni, olyan megfizethető luxus érzést ad. Az összetevők egész jók, nem olyan hosszú a lista általában, főleg tápláló olajokat tartalmaznak, semmiféle irritációt nem tapasztaltam eddig. Bár aki a parfümre érzékeny, annak nem biztos, hogy ajánlom, én is érzékeny bőrű vagyok és igyekszem kerülni az alkoholt és a parfümöt a termékekben, de a Rituals-t ritkábban használom, és imádom a termékeiket, így még belefér. 🙂
És bár a blogon általában ázsiai termékeket mutatok be nektek, néha-néha belefér egy-egy kivétel. 🙂
5 pont a Griff…khm mármint a Ritualsnak! 😀

Rituals The ritual of ayurveda

 

5/5 ♥♥♥♥♥