K-beauty,  Skincare,  Tests

[Son & Park] Beauty Water Toning Pad

Egyre elterjettebbek lettek a koreai, folyadékkal átitatott vattakorongok, hiszen nemcsak exfoliálják és hidratálják a bőrt, miközben puhítják azt, hanem még a maradék sminket is lehozzák. Rengeteg fajtája kapható a nedves vattakorongoknak, amiket más-más funkcióval láttak el. Például vannak C-vitaminos korongok, tonerrel átitatottak, tisztítólapocskák, AHA savasak, stb. Most egy olyan terméket hoztam nektek, ami Koreában már rengeteg embernek a polcán csücsül, ezért úgy döntöttem, én is letesztelem, hogy miért is olyan jó. 🙂 Lássuk hát,  mire képes a Son&Park Beauty Water Toning Pad-je!

 

Egy rövid ismertető a márkáról:

Az alkotói a brandnek Son Dae-Sik és Park Tae-Yun korea első számú sminkmesterei, akik a híresebbnél híresebb koreai színésznők és színészek sminkjeit készítik. Létrehoztak egy márkát, ami a koreai nők védjegyévé vált “glowing” és “dewy skin” megjelenést tükrözi, azaz ragyogó de mégis letisztult, tiszta bőr, egy leheletnyi sminkkel. Ezt képviseli a Son&Park, ami 2015-ben már nyert egy Soko Glam Beauty Award-ot a Beauty Water tonerjével.

Amit ígér

A Beauty Water, amivel át vannak  itatva a korongok, nemcsak tisztító és hidratáló hatással bír, de enyhén exfoliál is a fűzfakéreg és a papaya kivonat segítségével, ragyógóbbá teszi a bőrtónust és simává varázsolja azt.  A levendula víz, a rózsavíz és a narancskivonat finoman hidratál, így a bőr felkészülhet a következő bőrápolási lépésekre miközben hidratált marad.

A Beauty Water használható reggel, hiszen tökéletesen felkészíti a bőrt a sminkre, napközben ha egy kis felfrissülésre szorulunk, és este az arclemosás után, hogy eltávolítsuk a maradék szennyeződéseket. Tökéletes normál, zsíros, száraz és kombinált bőrtípusokra. A Beauty Water 4.5 pH értéke hatékonyan visszaállítja a bőr természetes pH-ját, így bátran használhatunk utána AHA savas terméket, vagy C vitamint például, amik ezen a pH szinten tudják legjobban kifejteni hatásukat.

Az INCI…Wow!

Tulajdonságai

Jolse-n 19$-ba kerül eredeti áron, de mindig ki lehet fogni valami akciót. Most 11$-on van mikor ezt írom, viszont 50%-os leértékelés volt a Jolse-n mikor rendeltem a csomagomat, így kb.  ingyen jutottam hozzá, mázlim volt! Mindig figyelni kell, feliratkozni a hírlevélre és ki lehet fogni a jó ajánlatokat. 🙂

A termék 93% -ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, hogy egészséges bőrt varázsoljon. Az összetevő lista hosszú, és bővelkedik a természetes olajokban, akárcsak a bergamot olaj, narancs olaj, grapefruit olaj, oliva olaj, levendula olaj, papaya, jázmin, teafa olaj, és a lista csak megy tovább… <3

A Beauty Water Toning Pad-et többféleképpen is lehet használni:

-Az arcunkon a kritikus pontokra helyezhetjük mint egy fátyolmaszkot, fennhagyni 5-10 percig és máris ragyogóbb bőrképet kapunk.

-A test bármelyik pontját át lehet törölni vele ami száraz és hidratálásra szorul.

-Sminklemosásra.

Hatása

Mivel ez az első nedves vattakorongom, így viszonyítási alapom nincsen, de csak pozitívumot tudok róla elmondani. A tégelyben 50 db vattalapocska található, egyik oldaluk érdes, a másik nagyjából lapos felületű. Elvileg az érdessel hatékonyabban lehet exfoliálni, de számomra mindkettő ugyanolyannak tűnt, mivel egy elég vékonyka lapokról van szó, így ha az exfoliálást az érdesebb résztől várjuk…akkor azt várhatjuk. 😀 Én nem nagyon vettem észre, hogy eltüntetné az elhalt hámsejteket, annál inkább puhít, hidratál, felfrissíti a bőrt, illetve szépen lehozza a nem annyira ragaszkodó sminket. Én egyébként is ha exfoliálni akarok, akkor AHA savat vagy nagy szemű fizikai peelinget, radírt használok, lehet, hogy ezért fel se tűnik már ennél a terméknél. Szóval erről a tulajdonságáról nem tudok sokat mondani. Viszont, nagyon szépen puhít, a száraz részeket (nem csak arcon, de könyöknél is pl.) hidratálja, hiszen a test szinte minden részén lehet alkalmazni ahol szükségét érezzük.

Belekötni nem nagyon tudok, az összetevő lista hosszú és tele van csupa jó dologgal! Akciósan megéri az árát is. Nagyon praktikus is, hiszen ha mondjuk utazunk, nem kell külön a tonert és a vattalapokat magunkkal hordozni, hanem ezzel könnyen elintézhetjük az arc felfrissítését, vagy a sminket lemoshatjuk vele. Szuper találmány, megkönnyíti a mindennapokat. Bár exfoliálásra én mást használnék, hiszen nagyon minimális ez a hatása, de minden más szuper. Az biztos, hogy Son és Park nem lőtt mellé ezzel a Beauty Water vonallal, hiszen rengetegen odavannak a termékeikért, és nem hiába. Well done!

4/5 ♥♥♥♥