Skincare

Yves Rocher Unboxing Július

Yves Rocher Online rendelés

Madridba költözésem óta először mentem Yves Rocher-ba, és itt is megcsináltattam a törzsvásárlói kártyát, mint otthon, Budapesten.

Csak aztán eszembe jutott, hogy online is lehet rendelni, és mivel azt náluk még nem próbáltam, így gondoltam itt az ideje. Főleg, hogy online rendelésnél csomó ajit is adnak, illetve lehet választani is közülük minden hónapban, 15 euró feletti rendelés esetén! Teljesen olyan érzés amikor megjön a csomag mintha szülinapom vagy karácsony lenne!

Az online rendeléshez is adtak egy kártyát, így most van két kártyám amire gyűjthetem a pontokat; egy az online vásárláshoz és egy amit a boltban tudok használni. Ami szerintem elég buta ötlet mert most van 200 pont a boltin és 300 pont az online kártyán. Amit ha össze adnánk akkor 500 pontom lenne amit felhasználhatnék egyszerre…Na mindegy.

Rengeteg minden van most akcióban a nyár miatt, akár 70% -kal olcsóbban is lehet vásárolni, így lecsaptam pár szükséges dologra. 😛

Nézzük, mik jöttek a dobozban!

 


Raspberry Peppermint Testradír

Csak mert exfoliálásból sosem elég!

Sébo Végétal Purifying Cleansing Gel arclemosó zsíros bőrre

Sébo Végétal Matifying Gel Cream zsíros bőrre

Hydra Végétal Ultra Fresh Cleansing Gel hidratáló arclemosó

Ezt a hármat igazából a párom rendelte, bár van egy olyan érzésem, hogy mindketten használni fogjuk mert mindkettőnknek zsírosodásra hajlamos bőre van. 🙂

Pop Exotic tusfurdő

Finom nyári illat, praktikus tubus nyaraláshoz.

 

Meglátjuk, hogy bejövősek-e. 🙂

Az ingyenes termék amit választottam az egy nagy strandtáska:

Szuper színe van, nekem nagyon tetszik! Már belepakoltam egyszer tesztelésképpen, belefér 2 nagyobb törölköző, papucs, fürdőruha, 1,5 liter folyadék, magazin és rágcsa. 🙂 Jó nagy tatyó, praktikus!

Nektek melyik a kedvenc terméketek az Yves Rochertől? Magyarországon is két kártyás rendszer van már?