K-beauty,  Skincare,  Tests

[Tonymoly] Pokemon Foam Cleanser

Az egyik kedvenc lemosómról fogok most írni, méghozzá a Tonymoly Pokémon Pore Foam Cleanser-ről. Tavaly  először a Pokémon line kézkrémjét vettem meg Charmander-esben, de nem álltam meg, a kövi áldozatom ez az arclemosó lett, és pár hónapos használat után úgy éreztem, írnék róla pár sort!

 

Ingredients: Water, palmitic acid, stearic acid, myristic acid, glycerin, lauric acid, potassium hydroxide, sorbitan olivate, cocoamidopropyl betain, sodium chloride, allantoin, panthenol, butylene glycol, portulaca oleracea extract, albumen extract, disodium EDTA, chlorphenesin, phenoxyethanol, fragrance.

 

Tonymoly Pokemon Pore Foam Cleanser

 

Tulajdonságai:

Az én választottam a 4 fajta közül a Bulbasaur-os volt, ami a pórusok tisztán tartásáról gondoskodik. Zöld teával, Portulaca kivonattal és Albumennel kontrollálja a bőr zsírosodását, mattít és alaposan tisztít. A tubusa könnyű anyagból készült így egyszerű a használata. Az eredetiséget igazoló hologramos matrica minden terméken rajta van. A tubus habár 150ml-s, hatalmas, nagyon sokáig elég! 6€ körül van ebayen, akciósan 10€-ért lehet kapni Jolse-n. Már pár hónapja használom, és még mindig kb. a félig van. Azért, mert egy nagyobb borsónyi is elég, bőven habzik és tisztít. Az állaga sűrű fehér, kicsit mintha csillogós lenne. Az illata kellemes, még arcmosás után is érezni pár percig. Azt vettem észre, hogy a legnehezebb sminket is lehozza, szinte csikorgósra tisztítja a bőrt, mint pl. az Etude House Baking Powder arclemosója. De nekem ez nem olyan nagy baj, legalább érzem, hogy tiszta a bőröm. 🙂 Ha sokáig csak ezt használom viszont, egy idő után úgy érzem, hogy minimálisan szárít, így inkább váltogatni szoktam egy másik lemosómmal, ami gyengédebb. Tényleg mattít, de a pórusokkal nem sokat kezd, de nem is árt.

Azoknak ajánlanám ezt a terméket akik olajos bőrűek, szeretik a Pokémont, de nem várnak nagy változást a termék használatától. Ahogy az összetevőkön is látszik, nem túl hosszú a lista, és a 2 fontos összetevő is majdnem a végén kullog. De azt be kell vallani, hogy jó érzés minden nap kézbe venni ezt a kis cukiságot! 🙂

4/5 ♥♥♥♥

Ti próbáltatok már Pokémonos terméket a Tonymolytól? Ha igen melyiket? 🙂