K-beauty,  Skincare,  Tests

[TONYMOLY] Tako Pore Blackhead Scrub Stick

Ma egy tök cuki termékről lesz szó, méghozzá a Tonymoly Tako Pore Blackhead Scrub Stick-től. Vajon olyan hatásos amilyen ötletes a csomagolása? Kiderül!

 

Tulajdonságai:

2 dolog miatt kezdett el érdekelni. Természetesen az első a csomagolása, hiszen übercuki ez a kis fekete polip. A második, mert szilárd lemosó, így repülőre, utazásra tökéletes választás. Bár elsőre meglepett a mérete mert kisebb mint amire számítottam, de nem fogy olyan gyorsan szerencsére mert nagyon sűrű a termék összetétele. Igazából túlságosan is mert nem nagyon habzik, hiába teszek az arcomra több vizet és dörzsölöm több időn keresztül, alig csinál valamit. Nem érzem azt, hogy nagyon tisztítana, a sminkkel meg pláne nehezen bánik el. Ami a radírozó gyöngyöket illeti, hát elég ritkásan vannak benne, és olyan picikék, hogy nem is nagyon érezni belőle sokat. Ami nekem csalódás mert jobbra számítottam. A fogása kényelmes, szilárdan lehet kézben tartani radírozás közben kicsi mérete ellenére. Illata nagyon enyhe, kellemes. Ebayen 6-7€ körül lehet kapni.

Tonymoly Tako Pore Blackhead Scrub Stick 

 

Nézzük az összetételt és a hatását:

-A cellulóz gyöngyök megszünteti a mitesszereket
-Faszén, iszap és olaj összetevő segít egyensúlyban tartani a faggyútermelést
-A taurin és a holt-tengeri só gondoskodik a pórusok tisztán tartásáról.

Remélem hosszabb távon hatásosabb lesz, vagy jobban megszeretem, mert ez így elég gyenguszka eredmény. :/ A cuki csomagolás miatt adok egy ponttal többet.

3/5 ♥♥♥